Terug

Volg Vandaag Inside

Babel start direct in de basis bij Fulham

Babel start direct in de basis bij Fulham

20 jan 2019, 17:21

LONDEN (ANP) - Ryan Babel heeft direct een basisplaats gekregen bij Fulham. De 32-jarige aanvaller verschijnt om 17.00 uur op Craven Cottage aan de aftrap van de competitiewedstrijd tegen stadgenoot Tottenham Hotspur. Fulham, dat met veertien punten bijna onderaan staat in de Premier League, hoopt dat Babel de ploeg van manager Claudio Ranieri omhoog kan helpen op de ranglijst.

De international van het Nederlands elftal kwam afgelopen week over van de Turkse club Besiktas. De oud-Ajacied verbond zich voor de rest van het seizoen aan Fulham. Hij vormt tegen de Spurs de voorhoede met André Schürrle en Aleksandar Mitrovic. Bij Tottenham, derde in de Premier League, staan de oud-Ajacieden Toby Alderweireld, Davinson Sánchez, Jan Vertonghen en Christian Eriksen in de basis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.