Terug

Volg Vandaag Inside

Babel staat voor rentree bij Ajax

Babel staat voor rentree bij Ajax

11 mrt 2020, 17:47

Ryan Babel staat voor een rentree bij Ajax. Hij trainde woensdag voluit mee met zijn ploeggenoten van de koploper van de eredivisie. Babel maakte zelfs deel uit van de winnende ploeg van een partijspel. De aanvaller miste de laatste duels wegens een kuitblessure.

Ajax speelt zondag tegen FC Twente in de Johan Cruijff ArenA. Mogelijk is Noussair Mazraoui dan ook hersteld van een enkelblessure. David Neres, Zakaria Labyad en Joël Veltman zijn nog geblesseerd.

Veltman liet zich woensdag wel weer zien op het trainingsveld. Hij volgde een individueel programma. Veltman liep op 2 februari een knieblessure op tijdens een duel met PSV. Hij zou naar verwachting twee maanden uitgeschakeld zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.