Terug

Volg Vandaag Inside

Babel opnieuw belangrijk voor Besiktas

Babel opnieuw belangrijk voor Besiktas

13 aug 2018, 01:27

ISTANBUL (ANP) - Ryan Babel heeft opnieuw zijn waarde voor Besiktas bewezen. De aanvaller bracht in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Akhisar Belediyespor (2-1) de tweede treffer op zijn naam. De assist kwam van landgenoot Jeremain Lens, die in de 79e minuut werd gewisseld. Bij de bezoekers viel Elvis Manu na de rust in.

Babel was afgelopen donderdag ook al belangrijk voor Besiktas in de Europa League. De Turkse ploeg versloeg LASK Linz met 1-0 dankzij een treffer van de aanvaller van Oranje. Komende donderdag is de return in Oostenrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.