Terug

Volg Vandaag Inside

Babel mist uitduel met sc Heerenveen

Babel mist uitduel met sc Heerenveen

6 mrt 2020, 16:46

Ryan Babel mist zaterdag ook de uitwedstrijd van Ajax tegen sc Heerenveen. De aanvaller is nog niet helemaal hersteld van een kuitblessure die hij vorige week opliep. "Hij heeft de training inmiddels hervat", legde trainer Erik ten Hag uit. "Maar deze wedstrijd komt nog te vroeg voor hem."

Ten Hag kan ook nog steeds geen beroep doen op de geblesseerde Joël Veltman, Noussair Mazraoui, David Neres en Zakaria Labyad.

Winston Bogarde zit naast trainer Ten Hag en zijn assistent Michael Reiziger op de bank. Hij vervangt Christian Poulsen, die komende week net als een inspanningsfysioloog en fysiotherapeut uit voorzorg thuis moet blijven.

Slechte serie

Poulsen vierde vorige week zijn 40e verjaardag in Nederland. Daarbij was ook de Deense oud-international Thomas Kahlenberg aanwezig. Bij hem werd woensdag het nieuwe coronavirus aangetroffen. Ten Hag is niet bang dat zijn spelers erg geschrokken zijn van het nieuws over Poulsen. "Zij zijn goed voorgelicht door onze dokter", zei hij. "Poulsen heeft ook nog geen symptomen. Hij zit uit voorzorg thuis."

Ajax wil tegen sc Heerenveen een einde maken aan een serie slechte resultaten. De club verloor maar liefst acht keer sinds december, maar voert de ranglijst van de eredivisie nog wel aan op basis van een beter doelsaldo dan AZ.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.