Terug

Volg Vandaag Inside

Babel en Lens onderuit met Besiktas

Babel en Lens onderuit met Besiktas

21 okt 2018, 22:21

BORNOVA (ANP) - Besiktas heeft in de Turkse competitie de tweede nederlaag geïncasseerd. Göztepe zegevierde op eigen veld met 2-0. Voor de thuisclub kwamen de Brit Cameron Jerome en de Braziliaan Wallace na de rust tot scoren. Besiktas liet in de negentiende minuut een strafschop onbenut. De Portugese doelman Beto stopte het schot van Oguzhan Özyakup.

Bij Besiktas werd Jeremain Lens in de 71e minuut gewisseld. Ploeggenoot Ryan Babel maakte het verloren duel als basisspeler helemaal vol.

Besiktas staat vijfde met vijftien punten, evenveel als Göztepe. Galatasaray leidt met negentien punten. De koploper speelde met 1-1 gelijk tegen Bursaspor.

Trainer Phillip Cocu pakte met Fenerbahçe in de uitwedstrijd tegen Sivasspor een puntje: 0-0. Fenerbahçe staat na negen duels op de vijftiende plek, net boven de degradatiestreep, met negen punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.