Terug

Volg Vandaag Inside

Babel bereid om salaris in te leveren voor transfer naar Ajax

Babel bereid om salaris in te leveren voor transfer naar Ajax

8 jan 2020, 11:54

Ajax wil Ryan Babel een halfjaar huren van Galatasaray, dat door financiële problemen open zou staan voor een transfer. Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht weet echter nog niet zeker of zijn cliënt Babel opnieuw zal terugkeren bij Ajax. Haatrecht vertelt aan De Telegraaf dat het nu nog een 'fiscale kwestie' is.

Volgens De Telegraaf bewijst de 33-jarige aanvaller in de onderhandelingen met Ajax dat de club hem na aan het hart ligt. 'Ryan is bereid om een deel van zijn salaris bij Galatasaray in te leveren', aldus Haatrecht. 'Als hij Galatasaray én Ajax daarmee kan helpen.' Daarmee doelt hij op de financiële problemen van Galatasaray.

Vandaag of uiterlijk morgen moet er uitsluitsel komen over de huurdeal van een half jaar. Ondanks de bereidwilligheid van Babel is die echter nog gecompliceerd, aldus Haatrecht die niet wil ingaan op de details.

VIDEO - René snapt niets van kapsel Babel: 'Kan je die baard ook niet roze maken?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.