Terug

Volg Vandaag Inside

Baas Formule E doneert kwart miljoen aan goed doel als Verstappen niet wint

Baas Formule E doneert kwart miljoen aan goed doel als Verstappen niet wint

21 feb 2024, 16:01

Directeur Jeff Dodds van de Formule E voor elektrische auto's weet bijna zeker dat Max Verstappen dit seizoen opnieuw de wereldtitel in de Formule 1 verovert. Hij schenkt 250.000 dollar aan een goed doel als een andere coureur wint.

"Max wordt 99 procent zeker kampioen, tenzij hij geblesseerd raakt of er iets heel geks gebeurt", zei Dodds in een interview met TNT Sports. "Als een van de andere negentien coureurs wint, dan mag hij een goed doel uitkiezen waar we een kwart miljoen dollar aan geven."

Verstappen won afgelopen seizoen 19 van de 22 races in de Formule 1. Zijn ploeg Red Bull zegevierde in 38 van de laatste 44 races.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.