Terug

Volg Vandaag Inside

43-jarige Buffon pakt zijn derde strafschop van het seizoen

43-jarige Buffon pakt zijn derde strafschop van het seizoen

29 nov 2021, 10:22

Gianluigi Buffon heeft al voor de derde keer dit seizoen in de Serie B een strafschop gestopt. De 43-jarige keeper van Parma pakte in de competitiewedstrijd tegen Como een penalty van Ettore Gliozzi klemvast. Gliozzi wist Buffon na rust alsnog te passeren, maar het duel eindigde in 1-1.

Buffon keerde afgelopen zomer terug bij Parma, de Italiaanse voetbalclub waarbij hij in de jaren 90 zijn imposante carrière begon. Parma degradeerde vorig seizoen uit de Serie A. De gelouterde doelman voelde zich echter niet te groot om in de Serie B te gaan spelen. De Italiaan, die met zijn land in 2006 de wereldtitel veroverde, is op zijn oude dag een vaste waarde bij Parma en draagt ook de aanvoerdersband.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.