Terug

Volg Vandaag Inside

Azpilicueta tot medio 2022 bij Chelsea

Azpilicueta tot medio 2022 bij Chelsea

4 dec 2018, 09:24

LONDEN (ANP) - De Spaanse verdediger César Azpilicueta heeft zijn contract bij Chelsea met vier jaar verlengd. De 29-jarige Bask ligt nu tot medio 2022 vast op Stamford Bridge. Azpilicueta speelt al sinds 2012 voor de 'Blues', die hem destijds overnamen van Olympique Marseille.

De vleugelverdediger heeft al bijna 300 wedstrijden voor Chelsea gespeeld. In 298 duels maakte hij acht doelpunten. De Spanjaard draagt dit seizoen vaak de aanvoerdersband in het elftal van trainer Maurizio Sarri, dat in de Premier League op de derde plaats staat.

De Spaanse international won met Chelsea in 2013 de Europa League, twee keer de Engelse titel (2015 en 2017), de League Cup in 2015 en afgelopen seizoen de FA Cup. In het laatste kampioensjaar van Chelsea, 2016-2017, speelde hij alle competitiewedstrijden van begin tot eind mee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.