Terug

Volg Vandaag Inside

AZ zwaait Weghorst uit

AZ zwaait Weghorst uit

17 mrt 2019, 15:40

ALKMAAR (ANP) - Wout Weghorst heeft vlak voor het duel tussen AZ en Ajax afscheid genomen van de supporters van zijn oude club uit Alkmaar. De spits, nu actief voor VfL Wolfsburg, liep een ereronde en schoot achttien ballen richting het publiek. Hij maakte vorig seizoen achttien doelpunten voor AZ in de eredivisie.

Weghorst voetbalde twee jaar voor AZ. Hij was zaterdag met drie doelpunten en twee assists erg belangrijk voor VfL Wolfsburg in het gewonnen thuisduel met Fortuna Düsseldorf: 5-2.

Bondscoach Ronald Koeman heeft Weghorst niet opgenomen in zijn selectie voor de interlands van komende week van het Nederlands elftal voor de duels met Wit-Rusland en Duitsland in de EK-kwalificatie. De spits maakte wel deel uit van de voorselectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.