Terug

Volg Vandaag Inside

AZ zonder Johnsen naar Venlo

AZ zonder Johnsen naar Venlo

23 nov 2018, 15:49

ALKMAAR (ANP) - AZ gaat zonder Bjørn Johnsen naar Venlo voor het duel met VVV. De Noorse spits is geblesseerd teruggekomen van de nationale ploeg. Als invaller hielp Johnsen zijn land vorige week in de Nations League tegen Slovenië aan een punt (1-1). Noorwegen promoveerde in de landencompetitie naar de B-divisie.

Bij AZ is Johnsen ook niet altijd verzekerd van een basisplaats. De lange Noor, in de zomer overgekomen van ADO Den Haag, moet zich vooral tevreden stellen met invalbeurten. Mats Seuntjens stond in de laatste wedstrijden voor de interlandperiode in de punt van de aanval.

De inzetbaarheid van verdediger Ron Vlaar tegen VVV is onzeker. Vlaar trainde vrijdag apart van de groep. ,,Hij is qua fitheid een twijfelgeval'', zei trainer John van den Brom, die zaterdag beslist of de verdediger meegaat naar Venlo. VVV en AZ hebben beide achttien punten en staan op respectievelijk de vijfde en de zesde plaats in de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.