Terug

Volg Vandaag Inside

'AZ wil Joey Veerman overnemen van Heerenveen'

'AZ wil Joey Veerman overnemen van Heerenveen'

29 aug 2021, 10:22

AZ wil Joey Veerman overnemen van SC Heerenveen, meldt Voetbal International. De Alkmaarders hebben zich al gemeld in Friesland voor de 22-jarige middenvelder.

Een eerste bod van AZ op Veerman is afgewezen door de Friezen. Ferry de Haan, technisch manager van Heerenveen, kiest er tegenover Voetbal International voor om niet inhoudelijk te reageren: 'De situatie is wat ons betreft niet anders dan een paar weken geleden,' laat hij weten.

De timing van de interesse is opvallend, aangezien zondagmiddag om 16:45 uur het Eredivisieduel tussen Heerenveen en AZ op het programma staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.