Terug

Volg Vandaag Inside

AZ wacht af na mogelijk geval coronavirus in Linz

AZ wacht af na mogelijk geval coronavirus in Linz

25 feb 2020, 18:34

Het nieuwe coronavirus heeft mogelijk gevolgen voor de wedstrijd tussen LASK Linz en AZ in de Europa League. In de Oostenrijkse deelstaat Tirol zijn dinsdag twee gevallen van het coronavirus geconstateerd en mogelijk is ook iemand in Linz besmet.

Het gaat om een 55-jarige man die met een groep toeristen naar Venetië is geweest. Hij wordt momenteel getest op het virus, meldt de burgemeester van de stad.

AZ attendeert supporters die meereizen naar Oostenrijk erop waakzaam te zijn voor het virus en goed op de hygiëne te letten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.