Terug

Volg Vandaag Inside

'AZ verwerpt miljoenenbod op Koopmeiners'

'AZ verwerpt miljoenenbod op Koopmeiners'

28 aug 2021, 18:01

Teun Koopmeiners leek gisteren dichtbij een overgang naar het Italiaanse Atalanta Bergamo. De soap rondom de AZ-aanvoerder krijgt echter een nieuwe wending doordat AZ een verbeterd bod van de Italianen zou hebben afgewezen.

Het is geen nieuws dat Koopmeiners Alkmaar deze zomer nog gaat verlaten, althans als het aan de speler zelf ligt. De AZ'er staat al een tijd hoog op de verlanglijst van Atalanta, maar de clubs zijn nog niet tot een gezamelijke overeenstemming gekomen.

De club van Oranje-internationals Marten de Roon en Hans Hateboer zou wederom met een verhoogd bedrag zijn gekomen, namelijk met een bod van €12 miljoen. AZ zou dit bod hebben geweigerd en vraagt naar verluid ten minste €14 miljoen plus een doorverkooppercentage. Dit betekent dat er momenteel weinig schot in de zaak zit voor Koopmeiners.

De partijen hebben tot dinsdag 31 augustus om tot een overeenstemming te komen in verband met de transferdeadline.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.