Terug

Volg Vandaag Inside

AZ verrast en haalt Leeuwin terug naar Eredivisie

AZ verrast en haalt Leeuwin terug naar Eredivisie

3 jan 2020, 15:36

AZ heeft zich versterkt met Ramon Leeuwin. De 32-jarige verdediger komt over van het Deense Odense BK en tekende vrijdag een contract voor 1,5 jaar.

AZ was op zoek naar een verdediger omdat Pantelis Hatzidiakos dit seizoen wegens een zware knieblessure niet meer in actie komt. Leeuwin speelde eerder in Nederland voor AGOVV, SC Cambuur, ADO Den Haag en FC Utrecht.

Leeuwin is blij met zijn contract bij de nummer twee van de eredivisie uit Alkmaar. "Toen AZ zich meldde, was ik direct enthousiast over de club en het voetbal dat hier gespeeld wordt", vertelt hij. "Ik verwacht hier een mooie tijd te hebben. Er is nog veel om voor te spelen. Daar gaan we vol voor. Het team staat heel goed, maar je hebt natuurlijk meer mensen nodig dan elf."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.