Terug

Volg Vandaag Inside

AZ-trainer Pascal Jansen verlengt contract tot medio 2025

AZ-trainer Pascal Jansen verlengt contract tot medio 2025

22 mrt 2023, 11:30

Nadat AZ en Pascal Jansen eerder mondeling al overeen waren gekomen, heeft de oefenmeester dinsdagavond definitief zijn handtekening gezet onder een contractverlenging, zo meldt de club uit Alkmaar op haar website.

Pascal Jansen is sinds december 2020 hoofdtrainer van de Alkmaarders, hij heeft nu 121 officiële wedstrijden als AZ-trainer op zijn naam staan. AZ doet de laatste jaren steeds meer bovenin mee en bovendien staan ze dit seizoen, na een knappe uitschakeling van het Italiaanse Lazio Roma, in de kwartfinale van de Conference League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.