Terug

Volg Vandaag Inside

AZ stevig op vierde plek na simpele zege op Excelsior

10 mrt 2024, 14:24

AZ heeft met gemak gewonnen van Excelsior. In eigen huis werd het 4-0, waardoor de ploeg uit Alkmaar vierde blijft in de Eredivisie.

Al binnen het kwartier leidde AZ met 2-0, na goals van Dani de Wit en Vangelis Pavlidis, die zijn 22e doelpunt van het seizoen maakte. Sven Mijnans maakte er vervolgens nog 3-0 van voor rust.

Na rust deden de Alkmaarders het iets rustiger aan, al werd de score nog wel uitgebreid. In de 72e minuut maakte Mijnans zijn tweede van de wedstrijd, waarmee hij de 4-0 op het bord zette.

AZ staat vierde in de competitie met 7 punten achterstand op FC Twente. Ajax volgt op plek vijf.

Onlangs gaf Arno Vermeulen aan geïnteresseerd te zijn in de functie van Algemeen Directeur van AZ. Chris Woerts gaf in Vandaag Inside aan dat hij door AZ niet serieus genomen wordt voor deze functie. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.