Terug

Volg Vandaag Inside

AZ start met teruggekeerde Boadu tegen Spaanse koploper

AZ start met teruggekeerde Boadu tegen Spaanse koploper

5 nov 2020, 19:10

Myron Boadu heeft donderdag in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad in de Europa League een basisplaats bij AZ. Het is voor het eerst sinds een paar weken dat de spits weer vanaf het begin meedoet. Boadu ontbrak de laatste tijd wegens het coronavirus. Tegen RKC Waalwijk (3-0) speelde hij zondag in de eredivisie alweer een deel mee als invaller.

Aanvoerder Teun Koopmeiners zakt tegen Sociedad terug naar het centrum van de verdediging, waar hij de geblesseerde Bruno Martins Indi vervangt. Op het middenveld neemt Albert Gudmundsson de positie van Koopmeiners over. Gudmundsson maakt normaal gesproken deel uit van de voorste linie, die nu uit Calvin Stengs, Boadu en Jesper Karlsson bestaat.

AZ is de groepsfase van de Europa League met overwinningen op Napoli (0-1) en HNK Rijeka (4-1) uitstekend begonnen. Real Sociedad, koploper in de Spaanse competitie, heeft drie punten.

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Hatzidiakos, Koopmeiners en Wijndal; Midtsjø, Gudmundsson en De Wit; Stengs, Boadu en Karlsson.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.