Terug

Volg Vandaag Inside

AZ rekent op Letschert in laatste wedstrijd van het jaar

AZ rekent op Letschert in laatste wedstrijd van het jaar

24 dec 2020, 19:56

Pascal Jansen verwacht zondag in de laatste competitiewedstrijd van het jaar tegen FC Utrecht weer te kunnen beschikken over Timo Letschert. De verdediger viel woensdag geblesseerd uit tegen Vitesse (3-1). "Vooralsnog ziet het er goed uit, ik verwacht dat hij zondag weer inzetbaar is", zei Jansen een dag later tegen NH Nieuws.

Terwijl alle andere clubs uit de Eredivisie al aan een korte kerstvakantie zijn begonnen, moeten de spelers van AZ en FC Utrecht zondag nog een keer aan het werk. Eigenlijk zou FC Utrecht - AZ op zaterdag 12 september de openingswedstrijd van het seizoen zijn. Op verzoek van AZ werd die wedstrijd echter uitgesteld, zodat de Alkmaarders zich optimaal konden voorbereiden op hun duel in de voorronde van de Champions League met Dinamo Kiev. Zondagmiddag treffen Utrecht en AZ elkaar alsnog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.