Terug

Volg Vandaag Inside

AZ ook op schot tegen FC Emmen

AZ ook op schot tegen FC Emmen

19 aug 2018, 18:24

EMMEN (ANP) - In de ontdekkingsreis door de eredivisie heeft FC Emmen nu ook geleerd hoe het voelt om te verliezen. De club uit Drenthe kwam tijdens de eerste thuiswedstrijd ooit op het hoogste niveau tekort tegen AZ (1-4).

FC Emmen debuteerde vorige week nog in de eredivisie met een verrassende uitzege op ADO Den Haag (2-1). Tegen AZ voetbalde het elftal van trainer Dick Lukkien best aardig mee. Maar de debutant kon het krachtsverschil met de bezoekers onvoldoende camoufleren.

AZ lijkt de snelle uitschakeling door Kairat Almaty in de tweede voorronde van de Europa League redelijk te hebben verwerkt. Het elftal van trainer John van den Brom won vorige week al ruim van NAC Breda: 5-0. AZ leidde bij rust al met 3-1, met dank aan doelpunten van de zeventienjarige Myron Boadu, Thomas Ouwejan en Oussama Idrissi. Nick Bakker maakte gelijk voor de thuisploeg (1-1). Idrissi bepaalde in de 71e minuut ook de eindstand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.