Terug

Volg Vandaag Inside

AZ nog zonder geblesseerde De Wit en Svensson tegen Heerenveen

AZ nog zonder geblesseerde De Wit en Svensson tegen Heerenveen

11 feb 2021, 20:16

AZ-trainer Pascal Jansen kan in het competitieduel van de Alkmaarders met sc Heerenveen van zondag nog geen beroep doen op de al langer geblesseerde Dani de Wit en Jonas Svensson. Voor de twee voetballers komt de wedstrijd net te vroeg.

"Het gaat goed, ze trainen vreselijk hard. Ze kunnen de komende dagen gelukkig weer aansluiten bij de groep", zegt Jansen. Ook Jordy Clasie is op de weg terug. "Jordy heeft op de laatste trainingsvorm weer alles mee kunnen doen met de groep. Daar zijn we heel blij mee. Hij is een welkome versterking."

Jansen ging ook nog in op het abrupte afscheid van Ron Vlaar, de oud-international die deze week zijn loopbaan beëindigde. "Het is heel vervelend voor Ron. Zeker de manier waarop, door de fysieke gesteldheid. Ik kan me voorstellen dat je als speler liever zelf de manier waarop je stopt bepaalt en vanuit een spelende situatie met pensioen gaat."

De AZ-coach verwacht een lastige wedstrijd tegen Heerenveen. "Ze begonnen goed aan het seizoen en na een fase waarin het wat minder ging zijn ze weer aardig op dreef."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.