Terug

Volg Vandaag Inside

AZ neemt Gudmundsson mee naar Emmen

AZ neemt Gudmundsson mee naar Emmen

17 aug 2018, 19:47

ALKMAAR (ANP) - De laatste aanwinst van AZ, Albert Gudmundsson, kan zondag tegen FC Emmen debuteren voor zijn nieuwe club. Trainer John van den Brom heeft de IJslandse aanvaller direct opgenomen in zijn selectie. AZ nam de 21-jarige WK-ganger deze week over van PSV, waar diens uitzicht op speeltijd gering was.

,,We zijn enorm blij dat we Albert hebben kunnen binnenhalen'', zegt Van den Brom. ,,Hij kan op drie posities spelen en zorgt ervoor dat onze groep groter en breder wordt.'' Gudmundsson zal in en tegen Emmen moeten hopen op een invalbeurt. Van den Brom ziet na de overtuigende seizoensstart tegen NAC Breda (5-0) geen reden zijn elftal te wijzigen. Calvin Stengs en Marko Vejinovic hebben na langdurig blessureleed voorzichtig de groepstraining in Alkmaar hervat.

FC Emmen luisterde het debuut in de eredivisie ook op met een zege. De gepromoveerde ploeg van trainer Dick Lukkien won met 2-1 bij ADO Den Haag. ,,We zullen meer weerstand krijgen dan tegen ADO'', voorspelt Lukkien. ,,Het is duidelijk dat het heel lastig gaat worden, maar we spelen om te winnen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.