Terug

Volg Vandaag Inside

AZ moet ook doelman Verhulst de komende maanden missen

AZ moet ook doelman Verhulst de komende maanden missen

19 dec 2023, 17:01

AZ mist voorlopig ook doelman Hobie Verhulst. De 30-jarige keeper, die zondag tegen PSV (0-4-verlies) onder de lat stond als vervanger van de geblesseerden Rome-Jayden Owusu-Oduro en Mathew Ryan, is in dat duel geblesseerd geraakt aan een knie en moet worden geopereerd. "Ik heb me laten vertellen dat het herstel zes tot acht weken zal duren", meldt trainer Pascal Jansen via de site van AZ.

Verhulst veroorzaakte in de openingsminuten tegen PSV een strafschop, waar de 1-0 uit viel. De doelman blijkt bij dat moment een knie te hebben overstrekt en wordt woensdag geopereerd vanwege een probleem aan de meniscus.

Jansen maakte wel bekend dat Owusu-Oduro weer is hersteld en woensdag kan keepen in het bekerduel bij HHC Hardenberg. De 19-jarige doelman debuteerde vorige week in het uitduel met Legia Warschau in de Conference League in het eerste elftal van AZ.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.