Terug

Volg Vandaag Inside

AZ met Svensson, De Wit en Letschert, Vitesse zonder Bazoer

AZ met Svensson, De Wit en Letschert, Vitesse zonder Bazoer

7 mrt 2021, 17:33

AZ treedt zondag in de uitwedstrijd tegen Vitesse met drie wijzigingen in het basisteam aan. Jonas Svensson, Timo Letschert en Dani de Wit zijn teruggekeerd in het Alkmaarse elftal. Svensson en De Wit, beiden hersteld van blessures, fungeerden vorig weekeinde in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (4-2) nog als invaller. Letschert bleef bij dat duel op de bank.

Jesper Karlsson en Yukinari Sugawara zijn reserve in Arnhem. Fredrik Midtsjø behoort niet tot de wedstrijdselectie van AZ. Aanvaller Myron Boadu, tegen Feyenoord goed voor drie treffers, is wel gewoon van de partij bij de nummer 3 van de Eredivisie. Hij werkte in de afgelopen week een aangepast trainingsprogramma af.

Bij Vitesse ontbreekt libero Riechedly Bazoer. Hij is naar verluidt om disciplinaire redenen geschorst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.