Terug

Volg Vandaag Inside

AZ met De Wit als spits tegen Napoli

AZ met De Wit als spits tegen Napoli

22 okt 2020, 20:31

Trainer Arne Slot heeft ondanks de corona-uitbraak bij AZ zijn basisteam redelijk intact kunnen houden voor de uitwedstrijd tegen Napoli in de Europa League (aanvang: 18.55 uur). In vergelijking met de wedstrijd zaterdag tegen VVV-Venlo (2-2) zijn er slechts drie wijzigingen in zijn elftal.

Doelman Marco Bizot keert terug onder de lat. Hij was tegen VVV-Venlo geschorst. Reservekeeper Hobie Verhulst zit nu weer op de bank. Ook Ramon Leeuwin (gepasseerd) en Myron Boadu (positief getest op het coronavirus) ontbreken in het elftal. Pantelis Hatzidiakos en Yukinari Sugawara zijn de vervangers. Volgens de UEFA-lijst begint middenvelder Dani de Wit in het centrum van de aanval, normaal de plek van Boadu, en start aanvaller Calvin Stengs als middenvelder.

Bij AZ zijn dertien spelers geïnfecteerd met het longvirus. Daardoor ontbreken in de Alkmaarse selectie onder anderen ook Ferdy Druijf, Ron Vlaar, Jordy Clasie en Timo Letschert. Ondanks de vele absenten wil Slot in Napels zoveel mogelijk vasthouden aan zijn gebruikelijke tactiek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.