Terug

Volg Vandaag Inside

AZ-Manchester United nog lang niet uitverkocht

AZ-Manchester United nog lang niet uitverkocht

30 sep 2019, 21:30

Donderdag komt Manchester United op bezoek in Den Haag voor de Europa League wedstrijd tegen AZ. De eerste thuiswedstrijd van AZ in de Europa League is echter nog lang niet uitverkocht, zo schrijft De Telegraaf.

Voor de kraker van donderdag verkocht de club uit Alkmaar tot nu toe zo’n 11.000 kaarten. En dat zullen er niet heel veel meer worden. Dit heeft te maken met de strenge regels van de UEFA, aldus een woordvoerder van AZ in gesprek met De Telegraaf.

'Het probleem is dat we alleen kaarten mogen verkopen aan bezitters van een seizoenkaart en clubcardhouders. En die moeten hun kaart uiterlijk een dag voor de loting hebben aangeschaft.' De loting voor de Europa League vond plaats op 29 augustus. Supporters die na die datum een seizoenkaart of clubcard hebben aangeschaft kunnen dus geen aanspraak maken op een ticket voor het Europa League-duel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.