Terug

Volg Vandaag Inside

AZ maanden zonder geblesseerde Hatzidiakos

AZ maanden zonder geblesseerde Hatzidiakos

18 mrt 2021, 16:15

Voor AZ-verdediger Pantelis Hatzidiakos is het seizoen mogelijk voorbij. De Alkmaarse club meldt dat de Griekse international voorlopig niet in actie kan komen.

"Na terugkerende klachten en nader onderzoek blijkt dat hij een aantal maanden uit de roulatie is door een blessure die hij een paar weken geleden heeft opgelopen. Hierdoor zal hij ook de komende interlandperiode niet voor Griekenland uitkomen", laat AZ weten.

Hatzidiakos (24) speelde op 7 maart bij Vitesse zijn 23e en tot dusver laatste competitiewedstrijd van dit seizoen (2-1 verlies). Hij liep in november 2019 een zware knieblessure op, waardoor hij bijna een jaar aan de kant stond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.