Terug

Volg Vandaag Inside

AZ krijgt toestemming voor bouw van nieuw dak

AZ krijgt toestemming voor bouw van nieuw dak

12 mrt 2020, 14:19

AZ mag een nieuw dak op het stadion in Alkmaar laten bouwen. De eredivisieclub heeft de vereiste vergunning van de gemeente Alkmaar binnen. Begin augustus stortte een deel van het dak van het AFAS-stadion in tijdens een storm.

AZ liet daarna ook de rest van het dak demonteren. De ploeg van trainer Arne Slot, die momenteel samen met Ajax de ranglijst van de eredivisie aanvoert, week maandenlang voor thuiswedstrijden uit naar Den Haag. Eind december keerde AZ terug in het eigen stadion dat voorlopig 'dakloos' is.

In de zomer wil de Noord-Hollandse club de thuishaven weer voorzien van een dak. Het ontwerp is getoetst en nu goedgekeurd door de gemeente. Ook tijdens het bouwproces gaat de gemeente, in goed overleg met AZ, nauwkeurig toezien op de veiligheid van het nieuwe dak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.