Terug

Volg Vandaag Inside

AZ klopt Anderlecht achter gesloten deuren

AZ klopt Anderlecht achter gesloten deuren

13 juli 2019, 16:54

AZ heeft achter gesloten deuren op het eigen trainingscomplex een oefenwedstrijd tegen Anderlecht gewonnen: 2-0. Spits Myron Boadu opende al vroeg de score, na geklungel van de Belgische keeper. Op aangeven van Calvin Stengs schoot Albert Gudmundsson vlak voor rust de tweede treffer binnen.

Bij Anderlecht had de nieuwe trainer Vincent Kompany zichzelf een basisplaats gegeven. Kompany, die deze zomer terugkeerde bij zijn oude liefde uit Brussel, nam ook Michel Vlap mee het veld op. De aanvaller kwam over van sc Heerenveen.

AZ werkt toe naar de wedstrijden tegen BK Häcken in de tweede voorronde van de Europa League. De ploeg van de nieuwe trainer Arne Slot ontvangt de Zweedse club op 25 juli in Alkmaar, een week later is de return in Göteborg. AZ eindigde afgelopen seizoen op de vierde plaats in de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.