Terug

Volg Vandaag Inside

AZ is ook met tien spelers te sterk voor Willem II

AZ is ook met tien spelers te sterk voor Willem II

3 apr 2021, 23:55

Op karakter heeft AZ de uitwedstrijd tegen Willem II tot een goede einde gebracht. De ploeg van trainer Pascal Jansen kwam al na 5 minuten met een man minder op het veld te staan, na een rode kaart voor aanvoerder Teun Koopmeiners. Met tien man pakte AZ de winst, dankzij een doelpunt van Albert Gudmundsson: 0-1.

AZ klom naar de voorlopige tweede plaats in de Eredivisie, die aan het einde van het seizoen goed is voor deelname aan de voorronden van de nieuwe editie van de lucratieve Champions League. PSV volgt op 3 punten, maar komt zondag nog in actie tegen Heracles Almelo. Willem II staat op een 'veilige' vijftiende positie, op basis van een beter doelsaldo dan VVV-Venlo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.