Terug

Volg Vandaag Inside

AZ in play-offs Europa League tegen Jablonec of Celtic

AZ in play-offs Europa League tegen Jablonec of Celtic

Europa League

3 aug 2021, 13:31

AZ neemt het in de play-offs in de Europa League op tegen de winnaar van het duel tussen het Tsjechische FK Jablonec of het Schotse Celtic. Die twee ploegen spelen deze week en volgende week eerst nog tegen elkaar in de derde voorronde.

De Alkmaarders stromen als de nummer drie van de Eredivisie rechtstreeks in in de play-offs van de Europa League. Als geplaatste club kreeg de ploeg van coach Pascal Jansen in de loting een tegenstander uit pot 3 of 4.

AZ speelt eerst uit op 19 augustus en een week later thuis. Winnen de Alkmaarders dan gaan ze naar de hoofdronde van de Europa League. Mochten ze het tweeluik verliezen dan stromen ze in in de Conference League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.