Terug

Volg Vandaag Inside

AZ in Europa League in slotfase naast LASK Linz

AZ in Europa League in slotfase naast LASK Linz

20 feb 2020, 23:56

AZ heeft een nederlaag in de eerste knock-outronde van de Europa League ternauwernood voorkomen. Het elftal van trainer Arne Slot maakte kort voor tijd gelijk tegen LASK Linz: 1-1. De return tegen de koploper uit de Oostenrijkse competitie is over een week.

Marko Raguz opende in de 26e minuut de score. De aanvaller stond op de juiste plaats toen de bal na een verre ingooi werd doorgekopt.

Myron Boadu was in de beginfase van de tweede helft dicht bij de gelijkmaker. Doelman Alexander Schlager redde op zijn inzet van dichtbij. AZ leek met een nederlaag genoegen te moeten nemen. Kort voor tijd maakte James Holland echter hands. Teun Koopmeiners benutte de strafschop: 1-1.

De aanvoerder voorkwam daarmee de derde nederlaag op rij voor AZ. Eerstedivisionist NAC Breda schakelde de Alkmaarders uit in de KNVB-beker (1-3) en afgelopen zaterdag verloor AZ in de competitie met 2-0 bij FC Twente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.