Terug

Volg Vandaag Inside

AZ in beproefde opstelling tegen Partizan

AZ in beproefde opstelling tegen Partizan

28 nov 2019, 19:15

AZ treedt donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen FK Partizan voor de Europa League met de inmiddels vertrouwde namen in het basisteam aan. Coach Arne Slot begint in Den Haag met hetzelfde elftal dat afgelopen zaterdag met 3-0 won bij FC Utrecht.

De Noord-Hollandse club is met een sterke serie bezig. De laatste zes duels, in alle competities, won AZ, met in totaal het indrukwekkende doelsaldo van 24-0.

AZ heeft tegen Partizan aan een gelijkspel genoeg om zich bij de laatste 32 te scharen in de Europa League. Het duel in Servië eindigde half september in 2-2. De ploeg van Slot sluit de groepsfase op 12 december af met de uitwedstrijd tegen het al geplaatste Manchester United.

AZ: Bizot; Svensson, Hatzidiakos, Wuytens en Wijndal; Midtsjø, De Wit en Koopmeiners; Stengs, Boadu en Idrissi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.