Terug

Volg Vandaag Inside

AZ en Feyenoord hopen op kwalificatie, PSV mikt op groepszege

AZ en Feyenoord hopen op kwalificatie, PSV mikt op groepszege

10 dec 2020, 14:34

AZ en Feyenoord weten wat de opdracht is tijdens de laatste speelronde donderdagavond in de groepsfase van de Europa League. Om op eigen kracht verder te gaan in het tweede Europese clubtoernooi, hebben beide ploegen een overwinning nodig. PSV daarentegen is al zeker van de volgende ronde. Voor de Eindhovenaren staat nog wel de groepszege op het spel.

AZ treedt om 18.55 uur in Kroatië aan tegen het al uitgeschakelde HNK Rijeka. Het duel in Alkmaar eindigde eind oktober in 4-1. Bij een gelijkspel in de return is AZ afhankelijk van het resultaat in de wedstrijd tussen koploper Napoli en Real Sociedad.

Feyenoord heeft niets aan een gelijkspel in de afsluitende wedstrijd tegen nummer 2 Wolfsberger AC in Oostenrijk (aanvang: 21.00 uur). Alleen een overwinning volstaat om te overwinteren op het Europese platform. In De Kuip ging Feyenoord ruim een maand geleden stevig onderuit tegen Wolfsberger AC: 1-4.

PSV begint in Eindhoven om 18.55 uur aan de laatste groepswedstrijd tegen Omonia Nicosia. De Brabantse club moet voor de poulezege zelf winnen en hopen op een misstap van koploper Granada in het uitduel met PAOK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.