Terug

Volg Vandaag Inside

AZ-drietal mag vertrekken

AZ-drietal mag vertrekken

20 juni 2019, 10:51

Bjørn Johnsen, Mats Seuntjens en Marko Vejinovic hebben van AZ te horen gekregen dat zij mogen vertrekken uit Alkmaar. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Het drietal hoeft zich donderdag niet te melden op de eerste training van trainer Arne Slot.

'Seuntjens, Johnsen en Vejinovic hebben te horen gekregen dat ze minder perspectief op speeltijd hebben. Zij krijgen de ruimte om uit te kijken naar een andere club', meldt AZ op het officiële Twitteraccount.

Het Noordhollands Dagblad weet te melden dat het drietal de kans en ruimte krijgt om een nieuwe club te zoeken. Lukt ze dat niet, sluiten ze gewoon aan bij AZ.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.