Terug

Volg Vandaag Inside

AZ-aanvoerder Koopmeiners voor één wedstrijd geschorst

AZ-aanvoerder Koopmeiners voor één wedstrijd geschorst

6 apr 2021, 19:35

AZ kan op 25 april in de topper tegen Ajax beschikken over Teun Koopmeiners. De aanvoerder van de Alkmaarse ploeg is voor één wedstrijd geschorst na zijn rode kaart zaterdag in de gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II (0-1). Koopmeiners mist zaterdag het duel met Sparta Rotterdam, maar is daarna weer beschikbaar voor de confrontatie met Ajax.

De AZ-captain kreeg in Tilburg al in de 5e minuut de rode kaart, nadat hij de noppen van zijn schoen op het onderbeen van Vangelis Pavlidis had gezet. "Het was een ongelukkig moment", zei de 23-jarige international, die met vijftien doelpunten clubtopscorer in de Eredivisie is. "Maar ik had totaal niet de intentie om hem te raken. Ik had mijn been al in de lucht en kon geen kant meer op. Ik voelde dat ik hem pijnlijk raakte. De scheidsrechter kon geen andere kant meer op. Ik snap het wel."

De aanklager betaald voetbal kwam met een schikkingsvoorstel van twee wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. AZ en Koopmeiners gingen daarmee akkoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.