Terug

Volg Vandaag Inside

Avdijaj keert terug in Eredivisie

Avdijaj keert terug in Eredivisie

12 nov 2020, 21:49

Donis Avdijaj keert terug in het Nederlands betaald voetbal. De 24-jarige aanvaller heeft een contract tot het einde van het seizoen ondertekend bij FC Emmen, met een optie op volgend seizoen. Hij trainde sinds half oktober al mee bij de huidige nummer 17 van de eredivisie.

Avdijaj kwam in 2018 naar Nederland. Hij speelde eerst op huurbasis voor Roda JC en maakte daarna de overstap naar Willem II. Het afgelopen seizoen speelde de zesvoudige international van Kosovo voor Trabzonspor in Turkije en Heart of Midlothian in Schotland.

"We hadden Donis al enige tijd op proef en we hebben dit als erg positief ervaren", liet voorzitter Ronald Lubbers weten. "Hij is een speler die iets extra’s kan brengen op een positie waar we nu niet veel keuze hebben. We zien hem voornamelijk als linksbuiten, maar hij kan ook op de andere posities voorin uit de voeten. We hopen dat hij opnieuw laat zien wat hij in z’n mars heeft."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.