Terug

Volg Vandaag Inside

AUW! PSV pijnigt Ajax-fans met video van Ajax-debacle bij De Graafschap

AUW! PSV pijnigt Ajax-fans met video van Ajax-debacle bij De Graafschap

11 apr 2020, 22:54

In deze voetballoze coronatijden deelt PSV oude en mooie herinneringen op zijn twitterkanaal. Vandaag herleefde PSV de kampioenswedstrijd tegen Zwolle in 2016.

Na een spannende titelrace stonden rivalen Ajax en PSV voor de laatste wedstrijd met 81 punten gelijk bovenaan. Het doelsaldo van de Amsterdammers was aanzienlijk beter dan dat van PSV en dus leek de titel voor Ajax een formaliteit. Ajax hoefde namelijk alleen nog maar af te rekenen met laagvlieger De Graafschap.

De Superboeren gaven zich niet zomaar gewonnen en de befaamde 1-1 van Bryan Smeets gooide roet in het eten voor de Amsterdammers. PSV deed wel wat het moest doen en won met 1-3 bij Zwolle. En dus werd PSV op de valreep kampioen van Nederland.

Op Twitter deelt PSV ook een video waarop te zien is dat de toenmalige spelers van PSV de wedstrijd van Ajax terugkijken in de spelersbus. Na de gelijkmaker van Smeets breekt er een feestje uit en wordt het kampioenschap opnieuw gevierd!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.