Terug

Volg Vandaag Inside

Australische voetbalcompetitie verder zonder publiek

Australische voetbalcompetitie verder zonder publiek

15 mrt 2020, 09:09

MELBOURNE (ANP/RTR) - De hoogste Australische profcompetitie in het voetbal, de A-League, wordt niet stilgelegd. De Australische voetbalfederatie wil de competitie afmaken zonder publiek toe te laten bij de wedstrijden.

Het besluit kwam als een verrassing, omdat twee teams de komende twee weken in quarantaine moeten. De spelers en staf van Melbourne Victory en Wellington Phoenix speelden zondag in Nieuw-Zeeland, maar werden maandag bij terugkeer in Australië meteen in isolatie gezet.

Toch verwacht de voetbalbond alle zes nog te spelen ronden in de A-League de komende tijd af te werken in een heel compact programma. "We gaan proberen de competitie in drie tot vier weken af te ronden. We denken dat dit een betere oplossing is dan de hele boel op te schorten", aldus Greg O'Rourke, het hoofd van de A-League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.