Terug

Volg Vandaag Inside

Australiër Piastri ontkent akkoord met Formule 1-team Alpine

Australiër Piastri ontkent akkoord met Formule 1-team Alpine

2 aug 2022, 18:59

Oscar Piastri maakt volgend jaar zijn debuut in de Formule 1. De 21-jarige Australiër neemt bij het Franse team Alpine de plek in van Fernando Alonso, die maandag bekendmaakte Sebastian Vettel op te volgen bij Aston Martin.

Piastri is nu reserve-coureur bij Alpine. In december won de coureur de wereldtitel in de Formule 2. Een jaar daarvoor verzekerde Piastri zich van de eindzege in de Formule 3.

Bij Alpine is de Fransman Esteban Ocon de andere coureur in de Formule 1.

UPDATE: Formule 2-kampioen Oscar Piastri ontkent vanaf volgend jaar voor het Formule 1-team van Alpine te gaan rijden. "Het klopt niet, ik heb geen contract getekend voor 2023 bij Alpine", aldus Piastri via Twitter. "Ik zal volgend jaar niet voor Alpine rijden", besluit hij stellig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.