Terug

Volg Vandaag Inside

Australiër moet 19 maanden de cel in na bizar ‘ongeluk’ in de sportschool

Australiër moet 19 maanden de cel in na bizar ‘ongeluk’ in de sportschool

22 mrt 2022, 20:31

De 33-jarige Shane William Ryan is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 19 maanden nadat hij ‘per ongeluk’ een halterschijf van 20 kilo op iemand zijn hoofd liet vallen. 

Het incident speelde zich af in oktober 2020, in een sportschool in Roseberry. Ryan beweerde later dat hij struikelde en daardoor het gewicht uit zijn hand liet vallen, maar helaas voor hem bleek het incident op camera te zijn vastgelegd. Op beelden is te zien hoe Ryan de halterschijf pakt, naar de andere sporter toeloopt en zichzelf én de schijf van 20 kilo met opzet ten val brengt. 

Het kwam Ryan op een gevangenisstraf van 19 maanden te staan. Het slachtoffer van de 33-jarige Australiër hield er verschillende gezichtsverwondingen en een breuk in de schedel aan over. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.