Terug

Volg Vandaag Inside

Australië toch zonder Mooy naar Azië Cup

Australië toch zonder Mooy naar Azië Cup

24 dec 2018, 13:32

MELBOURNE (ANP) - De Australische voetbalploeg moet het op het toernooi om de Azië Cup toch stellen zonder Aaron Mooy. De middenvelder van Huddersfield Town liep begin december een fikse knieblessure op en zou daardoor sowieso een groot deel van het toernooi moeten missen. Bondscoach Graham Arnold nam Mooy desondanks aanvankelijk toch op in zijn selectie, maar na overleg met de medische staf van Huddersfield Town en een onafhankelijke specialist heeft hij besloten om de 28-jarige middenvelder in Engeland te laten herstellen.

,,Het is teleurstellend dat we Aaron kwijtraken voor dit toernooi'', zei Arnold. ,,We hebben alle opties onderzocht, maar we kwamen samen tot de conclusie dat hij nog zeker een maand nodig heeft om te herstellen. Dat zou betekenen dat Aaron op z'n vroegst pas in de halve finale zou kunnen spelen. Met zoveel wedstrijden in zo'n korte periode, vinden we het beter om een volledige fitte speler mee te nemen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.