Terug

Volg Vandaag Inside

Aursnes ontbreekt in selectie Feyenoord en staat voor transfer naar Benfica

Aursnes ontbreekt in selectie Feyenoord en staat voor transfer naar Benfica

21 aug 2022, 15:47

Fredrik Aursnes ontbreekt in de selectie van Feyenoord voor het uitduel met RKC Waalwijk, aanvang 16.45 uur. De Noorse middenvelder heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor de club uit Rotterdam gespeeld. Hij is op weg naar Benfica.

De Portugese club staat onder leiding van Roger Schmidt, de trainer die na het vorige seizoen afscheid nam van PSV. De Duitse coach haalde eerder al oud-aanvaller David Neres van Ajax naar Lissabon.

Met Aursnes verliest Feyenoord opnieuw een speler die afgelopen seizoen voor de club uitkwam in de finale van de Conference League. Luis Sinisterra (Leeds United), Tyrell Malacia (Manchester United), Marcos Senesi (Bournemouth), Bryan Linssen (Urawa Red Diamonds), Cyriel Dessers (Cremonese) en Guus Til (PSV) vertrokken ook al bij de club uit Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.