Terug

Volg Vandaag Inside

Aubameyang slaat terug na felle kritiek Kroos: 'Heeft hij kinderen?'

Aubameyang slaat terug na felle kritiek Kroos: 'Heeft hij kinderen?'

13 nov 2020, 12:23

Pierre-Emerick Aubameyang heeft via Twitter gereageerd op de opmerkingen van Toni Kroos. Eerder deze week liet Kroos, middenvelder van Real Madrid, zich in een podcast kritisch uit over de manier van juichen van Aubameyang. Volgens Kroos toonde de spits van Arsenal als rolmodel niet het goede voorbeeld aan de kinderen door bij het vieren van doelpunten maskers van Batman, Spiderman en Black Panther op te zetten.

'Trouwens, heeft Toni Kroos kinderen? Ik wil hem erop wijzen dat ik dit een paar keer deed voor mijn zoon en ik zal het nog wel eens doen', schreef Aubameyang op Twitter. 'Ik hoop dat je ooit kinderen krijgt en ze blij zult maken, zoals ik heb gedaan met de scholiertjes.'

Aubameyang had zijn huiswerk kennelijk niet goed gedaan, want Kroos reageerde erop met de tweet: 'Deze Toni Kroos heeft drie kinderen'. De Duitser sloot zijn tweet af met een emoticon met een kusje.

Mesut Özil deed er nog een schepje bovenop door een juichactie van Aubameyang te laten zien en er "de beste doelpuntviering!" bij te schrijven.

Aubameyang heeft dit seizoen twee keer gescoord in de Premier League. Zijn maskers heeft hij nog niet gebruikt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.