Terug

Volg Vandaag Inside

Aubameyang loodst Arsenal met hattrick langs Leeds

Aubameyang loodst Arsenal met hattrick langs Leeds

14 feb 2021, 20:40

Arsenal heeft na twee nederlagen weer een zege kunnen bijschrijven in de Premier League. De Londense club won met 4-2 van Leeds United. Spits en aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang was de uitblinker bij Arsenal; hij maakte een hattrick.

De thuisclub stond binnen het kwartier op voorsprong, toen Aubameyang met een geplaatst schot doelman Illan Meslier passeerde. De Franse keeper van Leeds ging tegen het einde van de eerste helft in de fout; hij verspeelde de bal aan Bukayo Saka en trapte de middenvelder vervolgens onderuit. Aubameyang benutte de strafschop. Even later stond hij aan de basis van de 3-0 van Héctor Bellerin.

Kort na rust was de Gabonees opnieuw trefzeker en kopte met zijn derde goal van de wedstrijd de 4-0 binnen. Leeds werkte zich daarna terug tot 4-2, mede dankzij een rake kopbal van Pascal Struijk. Door de zege wipte Arsenal over Leeds heen naar de tiende plaats in de stand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.