Terug

Volg Vandaag Inside

Aubameyang leidt Arsenal in doelpuntrijk duel langs Everton

Aubameyang leidt Arsenal in doelpuntrijk duel langs Everton

23 feb 2020, 20:38

Arsenal kan in de Engelse competitie weer een beetje naar boven kijken. De Londenaren versloegen zondag Everton met 3-2 en stegen naar de negende plaats. Arsenal is dit jaar, met drie overwinningen en vier keer een gelijkspel, nog ongeslagen in de Premier League. De achterstand op nummer vijf Manchester United is vier punten.

Pierre-Emerick Aubameyang had met twee treffers een belangrijk aandeel in de overwinning van Arsenal. De aanvaller uit Gabon maakte in de 33e minuut de 2-1 en direct na de pauze de 3-2. Aubameyang heeft dit seizoen zeventien keer gescoord in de competitie.

Het eerste doelpunt van Arsenal kwam zondag op naam van Eddie Nketiah, voor Everton troffen Dominic Calvert-Lewin en Richarlison doel.

Everton-trainer Carlo Ancelotti liet na een uur spelen André Gomes invallen. De Portugees liep begin november een zware enkelbreuk op in het duel met Tottenham Hotspur. Gomes herstelde sneller dan verwacht.

Everton zakte door het verlies naar de elfde plek en heeft nu een punt minder dan Arsenal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.