Terug

Volg Vandaag Inside

'Aubameyang door vier man bedreigd met vuurwapens en geslagen met ijzeren staaf'

'Aubameyang door vier man bedreigd met vuurwapens en geslagen met ijzeren staaf'

29 aug 2022, 11:58

Pierre-Emerick Aubameyang is afgelopen nacht thuis met flink geweld overvallen door minstens vier onbekende mannen Dat meldt de Spaanse krant El País. De aanvaller van FC Barcelona zou zijn geslagen met een ijzeren staaf en werd bedreigd met een vuurwapen.

Vier mannen drongen na het duel tussen Barcelona en Valladolid (4-0-winst) zijn huis binnen. De spits en zijn vrouw werden toen brutaal overvallen en bedreigd met vuurwapens. Aubameyang zou zelf ook geslagen zijn met een ijzeren staaf.

Volgens El País moest Aubameyang een kluis openmaken en stalen ze daaruit verschillende juwelen om daarna weg te rijden in een witte Audi A3. De lokale politie is inmiddels een onderzoek gestart, de daders zijn nog voortvluchtig.

Twee maanden geleden zou de voetballer ook al slachtoffer zijn geworden van een inbraak. Maar volgens de politie was er toentertijd niemand thuis. Dieven proberen ook vaak toe te slaan tijdens de wedstrijden. Dat gebeurde in Barcelona eerder ook bij de woningen van Gerard Pique, Ansu Fati, Jordi Alba, Samuel Umtiti en Coutinho.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.