Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético zonder twee linksbacks naar Turijn

Atlético zonder twee linksbacks naar Turijn

11 mrt 2019, 12:16

MADRID (ANP) - Atlético Madrid moet het dinsdag in de return tegen Juventus in de achtste finales van de Champions League stellen zonder Filipe Luis en Lucas Hernández. De twee linksbacks zijn niet op tijd hersteld van respectievelijk een kuit- en knieblessure. Trainer Diego Simeone mist ook middenvelder Thomas Partey en spits Diego Costa vanwege schorsingen.

Atlético won drie weken geleden voor eigen publiek het eerste duel met 2-0, dankzij doelpunten in het laatste kwartier van de Uruguayaanse verdedigers José Maria Giménez en Diego Godin. Aanvoerder Godin kampte afgelopen week met wat fysieke klachten, maar hij behoort wel tot de selectie voor de return in Turijn.

Bij Juventus ontbreekt linksback Alex Sandro vanwege een schorsing. Sami Khedira doet vanwege de naweeën van een hartoperatie ook niet mee. De inzetbaarheid van de verdedigers Andrea Barzagli en Mattia De Sciglio is hoogst twijfelachtig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.