Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético zet succesreeks voort bij Granada

Atlético zet succesreeks voort bij Granada

13 feb 2021, 17:00

Atlético Madrid geeft nog geen krimp aan kop van de ranglijst in de Spaanse voetbalcompetitie. De formatie van de Argentijnse coach Diego Simeone won zaterdag de lastige uitwedstrijd bij Granada, 1-2. Dat betekende de zestiende overwinning in de laatste achttien wedstrijden in de competitie.

Marcos Llorente zette Atlético na ruim een uur op voorsprong. Hij verraste doelman Rui Silva met een schot in de korte hoek. Slechts enkele minuten later was het alweer gelijk. Yangel Herrera was daarvoor verantwoordelijk, na slecht uitverdedigen aan de kant van de club uit de hoofdstad.

Ietwat gelukkig kwam Atlético opnieuw op voorsprong. Ángel Correa scoorde, mede omdat verdediger Jesús Vallejo zijn inzet van richting veranderde.

Atlético Madrid heeft nu 8 punten voorsprong op Real Madrid én een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.