Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético zet koppositie op het spel met nederlaag in Bilbao

Atlético zet koppositie op het spel met nederlaag in Bilbao

25 apr 2021, 23:05

Atlético heeft in de strijd om de Spaanse titel een dure nederlaag geleden bij Athletic. Het duel in Bilbao eindigde in 2-1. De koploper in La Liga ziet daardoor concurrenten Real Madrid, FC Barcelona en Sevilla dichterbij komen.

Atlético gaat nog aan de leiding in La Liga met 73 punten. Real Madrid en FC Barcelona hebben beide 71 punten, maar de Catalanen van coach Ronald Koeman hebben een wedstrijd minder gespeeld en kunnen met een zege in die inhaalwedstrijd de koppositie overnemen. Sevilla volgt op 70 punten.

Álex Berenguer opende vroeg in de wedstrijd na een snelle omschakeling de score. Stefan Savic maakte in de tweede helft met het hoofd gelijk. Iñigo Martínez zorgde er met een rake kopbal vlak voor tijd voor dat de kampioensrace in Spanje nog spannender is geworden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.